رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: اصلی ترین و مهمترین درخواست ما از مردم، تقدّم دانستن پیشگیری بر درمان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی محمدیان شامگاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بدون شک تقدّم دانستن پیشگیری بر درمان مهمترین مسأله حوزه سلامت است و اولویت ما این است که با تغییر در سبک زندگی، تغذیه مناسب، ورزش و رعایت توصیههای بهداشتی از بروز بیماریها پیشگیری کنیم.
وی با اشاره به افتتاح پروژهها و طرحها در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در هفته دولت افزود: این پروژهها مجموعاً با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال افتتاح و کلنگزنی شده یا در هفتههای آینده راهاندازی خواهد شد؛ البته افتتاح پروژهها را به مناسبت خاصی موکول نمیکنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل از افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت خلیلآباد و آقاباقر در اردبیل خبر داد.
محمدیان تصریح کرد: افزوده شدن ۴۵ تخت به بخش اورژانس، راهاندازی رشته تصویربرداری مداخلهای، راهاندازی دستگاه آنژیوگرافی دوم بیمارستان بهعنوان دستگاه پیشرفته با قابلیت آنژیوگرافی قلب، عروق محیطی و عروق مغزی، راهاندازی دستگاه سیتیاسکن دوم و رختشویخانه مرکز تروما از جمله برنامهها در هفتههای آتی است.
ساختمان فوریتهای پزشکی چای سقرلو نیر افتتاح میشود
ساختمان فوریتهای پزشکی چای سقرلو نیر افتتاح میشودساختمان فوریتهای پزشکی چای سقرلو نیر افتتاح میشودوی با اشاره به پروژههای قابل افتتاح در شهرستان نیر، بیان کرد: ساختمان فوریتهای پزشکی چای سقرلو، کلنگ زنی مرکز جامع سلامت و ساختمان اورژانس کورائیم نیز افتتاح خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل کلنگزنی مرکز جامع سلامت شهری و روستایی شهیدباکری و پایگاه سلامت شهرک ولیعصر شهرستان گرمی را نیز از جمله پروژههای قابل افتتاح در هفته دولت دانست.
شهرک ولیعصرمحمدیان تاکیدکرد: عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و برخورداری از حداقلهای سلامت حق طبیعی مردم است و تمامی اقدامات دانشگاه بر این اساس است.
عقب ماندگی اردبیل در امکانات بهداشتی و درمانی
عقب ماندگی اردبیل در امکانات بهداشتی و درمانیعقب ماندگی اردبیل در امکانات بهداشتی و درمانیوی با بیان اینکه استان اردبیل در طول چندین سال گذشته با عقب ماندگی در امکانات بهداشتی و درمانی مواجه بوده است، تصریح کرد: اکثر بیمارستانهای مرکز استان دارای قدمت تاریخی و قدیمی بوده که برای تعداد محدودی تاسیس و ارائه خدمت میکردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: در حالیکه با اضافه شدن خدمات فوق تخصصی و تخصصی و افزایش جمعیت و نیاز به افزایش مراکز درمانی، بیمارستان جدیدی بهغیر از بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل وارد عرصه خدمت رسانی نشده و بیمارستان امام رضا(ع) نیز بهصورت استیجاری از دانشگاه آزاد در اختیار دانشگاه قرار دارد.
محمدیان عنوان کرد: باید جهت رفع این نیازها به میانگین کشوری نزدیک شویم و بدین منظور ۲ پروژه عمده درمانی در استان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از این پروژهها بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی خیریه نجفزاده است، گفت: اساسیترین مرکز درمانی که چند سال قبل بدون لحاظ اعتبارات لازم، کلنگزنی آن انجام شده و امیدواریم مراحل اجرایی آن با مشارکت شرکتهای داخلی و خارجی و سایر منابع در ۲ فاز شروع شود، بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در شهرستانها هم نیاز به گسترش تختها و مراکز درمانی وجود دارد که پیگیریهای لازم در این خصوص انجام میشود.
انتهای پیام/3727/
شناسه خبر: 699559